top of page
P1210857_edited.jpg

Geef een visdag cadeau!

Roofvissen vanuit een boot op groot water is een unieke ervaring voor de beginnende visser, maar ook voor de ervaren crack. 

cadeaubonnen

Hét cadeau voor de echte sportvisser: roofvissen op de rivier vanuit een luxe visboot en met hulp van een ervaren gids. Met een schat aan ervaring en met de nieuwste technieken en materialen zorgt roofvisgids Thom Prüst ervoor dat gasten een topdag beleven. 

Met een cadeaubon van Lure Fishing Guide kan je een echt topwater cadeau geven. De cadeaubon vermeldt het tegoed waarvoor een visdag kan worden uitgekozen en eventueel kan de ontvanger bijbetalen als hij een ander water of een andere periode wenst te komen vissen.

De gelukkige ontvanger neemt via het op de bon vermelde telefoonnummer of via e-mail contact met mij op en wij plannen de visdag conform zijn of haar wensen in. Gegarandeerd een fantastische viservaring!

Mail voor vragen of bestellingen: info@lurefishingguide.com. 

Ben je zelf geen visser en kom je er niet uit welke cadeaubon nu het meest geschikt is? Bel, WhatsApp (+31 (0)6 53 31 67 64) of mail info@lurefishingguide.com me even.

*Geldig tot uiterlijk de op de bon vermelde datum (2 jaar)

voucher.jpg
bottom of page