top of page

HOLLANDS DIEP EXPERIENCE
 

BY LURE FISHING GUIDE

Ontdek Het Beste Snoekbaars- en Baarsvissen op het Hollands Diep met Lure Fishing Guide

Welkom bij Lure Fishing Guide, jouw topbestemming voor een uitzonderlijke viservaring op het Hollands Diep en de omliggende rivieren. Gelegen in het hart van Nederland, staat het Hollands Diep bekend om zijn wereldklasse snoekbaars- en baarsvissen. Onze expertgids, Thom Prüst, brengt ongeëvenaarde kennis en passie naar deze wateren, zodat jij de beste kans hebt om die ene grote kanjer te vangen.

IMG_1363.JPG

De Schilderachtige en Productieve Wateren van het Hollands Diep

Het Hollands Diep is een prachtig wateroppervlak, gelegen tussen het Haringvliet en de Dordtsche Kil. Bekend om zijn troebele wateren, een gevolg van een van de drukste scheepvaartroutes in Nederland, biedt het Hollands Diep ideale omstandigheden voor verschillende roofvissen. De voedselrijke wateren ondersteunen een overvloedige vispopulatie, waardoor het een toplocatie is voor vissers die op zoek zijn naar snoekbaars, baars, snoek, roofblei en zelfs meerval.

Een Paradijs voor Roofvissers

Snoekbaarsvissen:

Het Hollands Diep is beroemd om zijn snoekbaarspopulatie, die vissers uit heel Europa aantrekt. De combinatie van troebel water en overvloedige prooi creëert een ideale omgeving voor snoekbaars, die sterk afhankelijk is van zijn reukzin en zijlijnorgaan om te jagen. Dit maakt het vissen met kunstaas, vooral softbaits, uiterst effectief voor het vangen van deze schuwe roofvissen.

Onze vissessies richten zich zowel op aantallen als op de mogelijkheid om een kneiter van een snoekbaars te vangen. Met de deskundige begeleiding van Thom Prüst wordt u naar de beste plekken gebracht waar deze indrukwekkende vissen samenkomen. We gebruiken voornamelijk St. Croix hengels met medium power en snelle of extra snelle actie, wat zorgt voor precieze controle en gevoeligheid. Softbaits zijn bijzonder effectief vanwege hun levensechte bewegingen, die snoekbaars onweerstaanbaar vindt. 

Baarsvissen:

Het baarsvissen op het Hollands Diep is net zo opwindend, met exemplaren van meer dan 50 cm die vaak worden gevangen. Deze agressieve zichtjagers gedijen in de complexe onderwaterstructuren en plantbedden die kenmerkend zijn voor dit water. Onze aanpak bij het baarsvissen omvat het gebruik van softbaits om verschillende diepten te bestrijken en aanbeten van baarzen uit te lokken die zich in de vegetatie verschuilen.

Het vissen met St. Croix hengels zorgt ervoor dat zelfs de subtielste aanbeten voelbaar zijn, wat u de beste kans geeft om de haak effectief te zetten. De snelle actie van deze hengels is perfect voor de snelle, schokkerige bewegingen die baarzen zo aantrekkelijk vinden. Spro hardbaits spelen ook een belangrijke rol in onze baarsvisstrategie en bieden een andere actie en geluid die aanbeten kunnen uitlokken wanneer softbaits minder effectief zijn.

Extra Mogelijkheden: Snoek, Roofblei en Meerval:

Hoewel snoekbaars en baars onze belangrijkste doelen zijn, biedt het Hollands Diep de kans om andere indrukwekkende roofvissen tegen te komen. Snoeken van meer dan 120 cm zijn geen zeldzaamheid en profiteren van het overvloedige aanbod aan prooivissen. Deze toppredatoren zorgen voor spannende ontmoetingen, vooral bij het gebruik van licht materiaal.

Roofblei, bekend om hun explosieve aanbeten en krachtige runs, kunnen ook gevangen worden, wat een extra laag spanning toevoegt aan uw visavontuur. En voor degenen die de ultieme uitdaging zoeken, bestaat de mogelijkheid om een gigantische meerval van meer dan 200 cm te vangen. Hoewel we deze giganten niet specifiek targeten, zijn ze altijd een mogelijke vangst in het diverse ecosysteem van het Hollands Diep.

De Ultieme Viservaring met Thom Prüst

Thom Prüst is niet alleen een gids, maar een gepassioneerde visser met een diep begrip van het Hollands Diep. Omdat hij deze wateren dagelijks bevist, heeft Thom zijn vaardigheden en kennis verfijnd, zodat je in de beste handen bent voor jouw visavontuur. Of je nu een ervaren visser bent of een beginner, Thom's expertise en vriendelijke benadering maken jouw vistrip zowel leerzaam als plezierig.

Onze vistrips worden op maat gemaakt om aan jouw specifieke voorkeuren en doelen te voldoen. Van het kiezen van het juiste kunstaas tot het verfijnen van je technieken, Thom biedt persoonlijke begeleiding om je te helpen het beste uit jouw tijd op het water te halen. We leveren topklasse uitrusting, waaronder St. Croix hengels en Shimano molens, zodat je de beste uitrusting hebt om de indrukwekkende roofvissen van het Hollands Diep te vangen.

Boek Vandaag Nog Uw Avontuur

Boek nu nog bij Lure Fishing Guide voor een onvergetelijke viservaring op het Hollands Diep. Of je nu op jacht bent naar monstersnoekbaars, krachtige baarzen bevecht, of onverwachte giganten zoals snoek en meerval tegenkomt, onze vistrips bieden voor elke visser wat wils. Met de expertise van Thom Prüst en de roofvisrijke wateren van het Hollands Diep zijn jouw visdromen slechts één worp verwijderd.

IMG_20221016_111638_070.jpg

Grote snoeken

van het grote water

bottom of page