top of page

 THE DELTA EXPERIENCE 
 hollands diep 
 biesbosch 

BY LURE FISHING GUIDE

Beleef en ervaar

In de Nederlandse Delta tref je de mooiste viswateren van Europa: het open Hollands Diep, het immense Haringvliet, het machtige Volkerak en de waterjungle van de Biesbosch. De Delta is waar de rivieren Maas en Rijn samenkomen op hun weg naar de Noorzee. In dit ecosysteem huizen de mooiste, grootste en sterkste roofvissen en deze roofvissen zijn op een verantwoorde manier te vangen en te bewonderen. 

Een overvloed aan roofvis

Met visgids Thom Prüst van Lure Fishing Guide kun je op jacht naar mega snoeken, kanjers van snoekbaarzen en dikke monsterbaarzen. Thom vist bijna dagelijks op de wateren van de Nederlandse Delta en kent het rivierensyseem en het grote open water als zijn broekzak. 

P1210814.JPG

 100% focus op je vistechniek

In onze comfortabele Crestliner Vision aluminium visboot brengen wij jij in deze uitdagende omgeving naar de beste stekken waar je met ons topmateriaal: St. Croix hengels, Shimano molens, en Savage Gear kunstaas, je alleen maar hoeft te focussen op het vangen van je droomvis. De boot is van voor tot achter uitgerust met dieptemeters en daarbij ontbreekt ook niet de Garmin Livescope waarmee je gericht op dat ene monster kunt jagen.

De omstandigheden de baas 

De wind kan een grote spelbreker kan zijn bij het vissen op het grote open water. Op dat soort momenten kunnen we gelukkig terugvallen op de rivieren en de Biesbosch zodat het vrijwel altijd mogelijk is om de Delta te bevissen.

P1210857.JPG

Creëer je eigen ervaring

De mogelijkheden in de Delta zijn legio en we kunnen dus op alle mogelijke manieren aan de slag gaan. Werpen op het open water op zoek naar die ene grote snoek, verticalen op snoekbaars onder de Moerdijk, aantallen maken in de Biesbosch, pelagisch snoekbaarzen vangen waarbij je ze op het scherm het kunstaas ziet aanvallen (een Playstation is er niets bij!), grote baarzen zoeken langs de stenen randen op de rivier. Jij beslist! En natuurlijk kunnen we ook gewoon alles combineren en kijken wat het beste werkt om eenvoudigweg roofvis te gaan vangen... zo veel en zo groot mogelijk!

Al zin om te gaan vissen?

Een dag vissen op het Hollands Diep of de rivieren is de ultieme Fishing Xperience. Lure Fishing Guide heeft je van harte welkom in de Nederlandse Delta: het roofvisparadijs van Europa.

IMG_5451.JPG
IMG_20221016_111638_070.jpg

Grote snoeken

van het grote water

bottom of page