top of page

Algemene Voorwaarden
LURE FISHING GUIDE

 1. Je dient in het bezit te zijn van een geldige ID kaart, paspoort of rijbewijs en een geldige Vispas met de bijbehorende lijst van viswateren of visplanner App.

 2. Je dient je te houden aan alle van toepassing zijnde wetten en regels van de Nederlandse wet en visserijwet.

 3. Je moet je altijd houden aan alle aanwijzingen en instructies die ik geef tijdens een visdag.

 4. Als je niet over een Vispas beschikt, laat me dat dan op tijd weten zodat ik (indien mogelijk natuurlijk) een dagvergunning voor je kan regelen.

 5. Als je bij mij aan boord komt, sta je er voor in dat je kunt zwemmen. Natuurlijk heb ik voor iedere opvarende een wettelijk verplicht reddingsvest aan boord.

 6. Deelname aan een visdag geschiedt geheel voor eigen risico. Lure Fishing Guide is niet verantwoordelijk voor letsel in welke vorm dan ook of schade aan en/ of verlies van door jouzelf meegebracht materiaal tijdens de vistrip.

 7. Gebruik van materiaal en kunstaas is bij de prijs inbegrepen, maar je bent natuurlijk wel aansprakelijk als er door jouw toedoen schade aan de boot, randapparatuur of materiaal ontstaat.

 8. Een visdag is altijd op basis van Catch & Release. Er wordt dus nooit vis gedood of meegenomen.

 9. Ik kan altijd (eenzijdig) een visdag annuleren of verplaatsen. Ook kan ik altijd besluiten dat een visdag vroegtijdig wordt beëindigd.

 10. Veiligheid staat altijd voorop en als er vanwege weersomstandigheden geen veilige visdag gegarandeerd kan worden, zal ik een visdag altijd verplaatsen of annuleren.

 11. Tijdens de visdag maak ik foto’s van de vangsten die ik je naderhand via Wetransfer toestuur. Ik plaats deze foto’s ook vaak op mijn website en sociale media. Laat het me svp even weten als je dit liever niet hebt.

 12. Alle prijzen zijn inclusief 9% BTW.

 13. Een geboekte visdag wordt niet gerestitueerd bij annulering door de gast. De schade kan worden vergoed via een annuleringsverzekering.

 14. Door te betalen verklaar je je akkoord met deze algemene voorwaarden

 15. Zie voor meer informatie mijn website www.lurefishingguide.com

bottom of page