top of page

MASTERCLASS SNOEKBAARS VISSEN
Bootvissen voor kantvissers

Zit jij ook op Youtube te kijken hoe anderen op de grote rivieren vanaf de kant op snoekbaars vissen? Natuurlijk komen alleen die paar minuten in beeld dat er ook daadwerkelijk iets gevangen wordt; "dat ziet er niet al te moeilijk uit', denk je nog en vol goede moed trek je naar de waterkant. Alleen als je daar dan zelf je halve tacklebox op de bodem van de rivier aan het parkeren bent, bekruipt je al snel de twijfel. Doe ik iets niet goed of zit hier gewoon geen snoekbaars... 

Meestal is het het eerste, Als je meerdere kribkoppen aandoet ligt er ongetwijfeld ergens snoekbaars, maar een onjuiste hengel in combinatie met te licht of te zwaar vissen, zorgt ervoor dat het vangen van een snoekbaars meer geluk dan wijsheid wordt. Als je geen idee hebt waar je shad ergens uithangt in het water, wordt het vangen van vis een hele opgave. 

Speciaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de techniek van het snoekbaarsvissen, biedt Lure Fishing Guide een masterclass snoekbaarsvissen aan. We vissen vanuit de boot, maar doen dit met kanthengels en gelegen op plekken waar we oeverstekken kunnen simuleren. Je leert op welke manier je het beste kan voelen of zien waar je shad ergens 'uithangt' in het water, zodat je niet langer het idee hebt dat je maar wat in het water aan het roeren bent. Hiervoor vis je met verschillende hengels, op plekken met hard stromend water, in keerstromen en, als het een beetje meezit, kun je al snel het zetten van de haak oefenen als je zo'n knalharde snoekbaars aanbeet krijgt.

Een masterclass snoekbaarsvissen is beschikbaar voor maximaal twee personen.

Masterclass Snoekbaars vissen
122205.JPG
IMG_8747.JPG
IMG_2666.JPG
IMG_3838.JPG
bottom of page